Zonnepanelen laat u installeren door A & A Installatietechniek uit Wildervank, Groningen;

Profiteer van de zon en de wind en reduceer uw stookkosten

Besparen op de kosten. Daar hebben wij nog nooit iemand ‘nee’ tegen horen zeggen. Door te kiezen voor duurzame technieken zoals zonnepanelen, zonneboilers en palletkachels kunt u de stookkosten flink omlaag brengen. Eerlijk is eerlijk: het vraagt om een investering. 

Zonnepanelen installeren

Ook als het bewolkt is, produceert een zonnepaneel elektriciteit. Het systeem werkt immers op direct en indirect zonlicht. Daardoor zijn zonnepanelen ook in Nederland rendabel. De opbrengst van uw zonnepanelen ligt wel hoger als ze in de volle zon staan. Op lange zomerdagen wekken ze dus meer energie op dan op korte winterdagen. Maar dat u uiteindelijk op de energiekosten bespaart, is een zekerheid.

Wilt u meer informatie over zonnepanelen, hoeveel u op termijn kunt besparen en de installatie ervan? Neem dan contact op met A & A Installatietechniek.

Zonneboiler installeren

Een zonneboiler verwarmt het water met zonlicht. Om ervoor te zorgen dat u altijd over warm water beschikt, wordt het warme water door de hr-ketel geleid en eventueel naverwarmd. De hr-ketel komt pas in actie als het water onvoldoende is opgewarmd (bij donkere winterdagen). U kunt kiezen uit verschillende systemen en combinatiemogelijkheden.

Als u aan een aantal voorwaarden voldoet, is er voor het plaatsen van een zonnecollector of PV-zonnepanelen op uw dak geen bouwvergunning vereist

Voor meer informatie en mogelijkheden, neem contact met   A & A Installatietechniek op.

Zonneboilers laat u installeren door A & A Installatietechniek uit Wildervank, Groningen;

Pelletkachel: milieuvriendelijk en sfeervol

Op een milieuvriendelijke en ecologisch verantwoorde wijze uw woning verwarmen? Kies dan voor een pelletkachel. Pellets worden voor 100% geproduceerd van afvalhout. U heeft wel een schoorsteen nodig om gebruik te maken van een pelletkachel. Vaak is de installatie van uw pelletkachel binnen 1 dag door A & A Installatietechniek gerealiseerd.

Wilt u weten wat de mogelijkheden van een pelletkachel bij u thuis zijn? Neem dan contact op voor meer informatie. 

'Energie besparen doe je nu'

De overheid stimuleert huiseigenaren en verhuurders om energiebesparende maatregelen te treffen. Denkt u hierbij aan isolatie en zonnepanelen. Wij nemen graag uw woning of bedrijfspand onder de loep om te bekijken op welke punten u verbetering kunt laten aanbrengen.

Het is dan mogelijk in aanmerking te komen voor subsidies om uw pand duurzamer en energiezuiniger te maken.

A & A Installatietechniek zoekt het samen met u uit.