A & A Installatietechniek legt elektra aan in de regio Groningen

Hoeveel computers en televisies heeft u in huis? Tel daarbij alle huishoudelijke apparaten op. Stroom is één van de belangrijkste energievoorzieningen in huis en in vrijwel elk bedrijf. Sommige apparatuur vraagt om een extra sterke stroombron nodig. In andere gevallen is een nieuwe groep noodzakelijk. De monteurs van A & A Installatietechniek uit Wildervank adviseren u en leggen uw elektra aan.

Heeft u een elektrische storing?

 A & A Installatietechniek helpt u met 24-uurs service in de regio Groningen.

Bel 0598 69 08 05
Laat al het installatiewerk uitvoeren door A & A Installatietechniek uit Wildervank, Groningen

Reken op de vakkundige monteurs van A & A Installatiebedrijf

Werken met stroom brengt risico’s met zich mee. Daarom is vakkennis noodzakelijk. De gevolgen van kortsluiting door een verkeerd aangesloten installatie kunnen grote gevolgen hebben. Schakel de monteurs van A & A in Wildervank in voor onder andere:

Bent u op zoek naar een elektromonteur in de regio Groningen?

Groepenkast

U laat een nieuwe keuken plaatsen met moderne huishoudelijke apparaten. Of u heeft een nieuwe machine aangeschaft. Wellicht is een extra groep in de groepenkast dan verstandig. Wij geven u advies op maat. En we installeren de extra groep of een hele nieuwe kast. Is uw groepenkast verouderd? Renovatie door A & A Installatietechniek is dan ook een optie. Wilt u weten wat het beste is voor uw situatie?

Laat al het installatiewerk uitvoeren door A & A Installatietechniek uit Wildervank, Groningen

Elektriciteitsnetwerk

Onze elektriciens werken volgens de normen van Uneto-Vni. We zijn ook op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving. U weet zeker dat we uw elektriciteitsnetwerk veilig en correct aanleggen. Dat doen we zowel bij nieuwbouw- als renovatieprojecten.