Laat A & A Installatietechniek uw meterkast vervangen;

Inspectie en onderhoud door A & A Installatietechniek

Ons installatiebedrijf stelt veiligheid voorop. Wij komen daarom op afspraak of verzoek bij u langs voor controles van uw technische installaties en het periodiek onderhoud hiervan.

Laat A & A Installatietechniek uw installatie keuren en onderhouden;

Inspectie technische installaties

Veel verzekeringen vragen tegenwoordig een NEN 3140-keuring van technische installaties van woningen en bedrijfspanden. Volgens de Nederlandse wet moeten elektrische installaties en apparaten veilig zijn en de werkzaamheden die hiermee gepaard gaan dienen ook veilig te worden uitgevoerd. De inspectie van uw technische installaties voeren wij altijd conform de NEN 3140-voorschriften uit.

Technische apparaten moeten regelmatig gecontroleerd en onderhouden worden. Zo kunt u er optimaal gebruik van blijven maken en waarborgt u de veiligheid. Denk aan elektrisch gereedschap, zonnepanelen, warmtepompen, aardlekschakelaar. 

Onderhoud na controle
Wanneer we de controle hebben uitgevoerd, kunnen wij uw installaties en apparatuur van onderhoud voorzien en waar nodig herstellen. Het is mogelijk om hiervoor een onderhoudscontract bij ons af te sluiten. Liever losse afspraken? Ook dat is een optie die we u bieden.