Klimaatbeheersing van A & A Installatietechniek

Een aangename binnentemperatuur en circulatie van frisse lucht. Daar voelt u zich toch ook prettig bij? Dat maakt het aangenaam toeven in huis. En het zorgt ervoor dat iedereen optimaal kan functioneren op de werkvloer. Dat regelt u met klimaatbeheersing van A & A Installatietechniek uit Wildervank.

Luchtbehandeling in uw huis of bedrijf in Groningen

Een vertrek onder een plat dak. Ruimtes met de ligging op het zuiden. Ze absorberen meer warmte. In maanden met hoge temperaturen zorgt dat voor een onaangenaam leef- of werkklimaat. Ook een te lage temperatuur of te weinig verse lucht veroorzaakt problemen. Denk aan hoofdpijn, tranende ogen of langdurige verkoudheid. Klimaatbeheersing van A & A Installatietechniek biedt daarvoor de oplossing in de regio Groningen en Drenthe.

Het gewenste klimaat bereikt u door een op de situatie afgestemde luchtbehandeling. Belangrijke onderdelen daarbij zijn: 

  • Koelen
  • Ontvochtigen
  • Bevochtigen
  • Ventileren
  • Verwarmen
Daarmee creëren we een klimaat waarbij u zich lekker voelt. Thuis of op het werk. Wat kunnen we voor u betekenen?

Een goed advies

Hoeveel capaciteit heeft een klimaatbeheersingssysteem in uw situatie nodig? Is die te hoog, dan betaalt u onnodig veel aan energiekosten. Is die te laag, dan duurt het langer voordat de ruimte de gewenste temperatuur heeft. Wij adviseren u over systemen en welke het beste is voor uw situatie. Uiteraard verzorgen we de installatie en verzorgen we het onderhoud.

Heeft u een elektrische storing?

 A & A Installatietechniek helpt u in de regio Groningen.

Bel 0598 69 08 05