Uw Elektricien in Groningen

Hoeveel computers en televisies heeft u in huis? Tel daarbij alle huishoudelijke apparaten op. Stroom is één van de belangrijkste energievoorzieningen in huis en in vrijwel elk bedrijf. Sommige apparatuur vraagt om een extra sterke stroombron. In andere gevallen is een nieuwe groep noodzakelijk. De elektriciens van A & A Installatietechniek uit Wildervank adviseren u en leggen uw elektra aan in Groningen.

Heeft u een elektrische storing?

 A & A Installatietechniek helpt u in de regio Groningen.

Bel 0598 69 08 05
stopcontact wordt aangelegd door een elektricien van A & A Installatietechniek in Groningen

Reken op de vakkundige elektricien van A & A Installatietechniek

Werken met stroom brengt risico’s met zich mee. Daarom is vakkennis noodzakelijk. De gevolgen van kortsluiting door een verkeerd aangesloten installatie kunnen grote gevolgen hebben. Schakel een elektricien van A & A Installatietechniek Wildervank in voor onder andere:

Bent u op zoek naar een elektricien in de regio Groningen?

Groepenkast

U laat een nieuwe keuken plaatsen met moderne huishoudelijke apparaten. Of u heeft een nieuwe machine aangeschaft. Wellicht is een extra groep in de groepenkast dan verstandig. Wij geven u advies op maat. En we installeren de extra groep of een hele nieuwe kast. Is uw groepenkast verouderd? Renovatie door A & A Installatietechniek is dan ook een optie. Wilt u weten wat het beste is voor uw situatie?

Laat al het installatiewerk uitvoeren door A & A Installatietechniek uit Wildervank, Groningen

Elektriciteitsnetwerk

Onze elektriciens werken volgens de normen van Uneto-Vni. We zijn ook op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving. U weet zeker dat we uw elektriciteitsnetwerk veilig en correct aanleggen. Dat doen we zowel bij nieuwbouw- als renovatieprojecten.

Verlichting

Verlichting schept sfeer in huis of in een representatieve ruimte. Op de werkvloer is de juiste verlichting een belangrijk onderdeel van de ergonomische inrichting. A & A Installatietechniek legt verlichtingsnetwerken aan met armaturen die zijn afgestemd op het gewenste gebruik. Denk aan:

  • Woningverlichtingsnetwerken
  • Verlichtingsnetwerken in kantoren en bedrijfshallen
  • Verlichting in winkels en horecagelegenheden


Wij leggen ook noodverlichting aan. Die treedt in werking als de reguliere verlichting uitvalt door bijvoorbeeld een stroomstoring.