Dag en nacht een loodgieter in de regio Groningen

Een warme douche, een glas koud kraanwater, vloerverwarming. Het is zo normaal dat we in een pand beschikken over water en gas. Het zorgt voor comfort waar we allang niet meer over nadenken. Tot er water of gas lekt. Of er geen warm water meer uit de kraan komt. Reken dan op  de 24-uurs service van A & A Installatietechniek. Bel 0598 69 08 05

A & A Installatietechniek installeert gas- en waterleidingen

Wij verzorgen alle loodgieterswerkzaamheden. Denk aan het vervangen van kranen en het installeren van sanitair. Een belangrijk onderdeel van ons werk is het ontwerp en de aanleg van gas- en waterleidingen. Dat doen we voor zowel nieuwbouw als voor renovatieprojecten.

En daar houdt onze dienstverlening niet op. Vermoedt u dat u een lekkage heeft? We sporen het lek op en repareren het direct. Maar ook een verstopt toilet. Een gootsteen die niet goed doorloopt. Situaties waar u niet op zit te wachten. We onderzoeken wat de oorzaak is. Dat kan een dichtgeslibde afvoer zijn, maar bijvoorbeeld ook een verkeerd aangesloten riolering. We lossen het euvel snel voor u op.

Cv- installatie

Een cv-ketel zorgt voor warm water uit de kraan. En dat de verwarming functioneert. Nieuwere ketels gaan 15 tot 20 jaar mee. Door een jaarlijkse onderhoudsbeurt bent u verzekerd van een lange levensduur. Onze monteurs voeren die werkzaamheden vakkundig uit bij particulieren en bedrijven in de regio Groningen. Wilt u een nieuwe ketel laten plaatsen of uw oude laten vervangen?  

Water ontharden

Hard water bevat meer calcium en magnesium. Zeep lost er minder goed in op dan in zacht water. En het veroorzaakt kalkaanslag in leidingen en in huishoudelijke apparaten die water verwerken. Het merendeel van het water in de provincie Groningen is kalkrijk. Laat A & A Installatietechniek een ionenwisselaar installeren. Die onthardt het water voordat u het gebruikt.

Loodgieterswerkzaamheden

A & A Installaties verricht diverse loodgieterswerkzaamheden. Denk aan het vervangen van kranen en het installeren van sanitair. En daar houdt onze dienstverlening niet op.

Een verstopt toilet. Een gootsteen die niet goed doorloopt. Situaties waar u niet op zit te wachtten. We onderzoeken wat de oorzaak is. Dat kan een dichtgeslibde afvoer zijn, maar bijvoorbeeld ook een verkeerd aangesloten riolering. We lossen het euvel snel voor u op.

Loodgieterswerk van A & A Installatietechniek uit Wildervank

Regenwater wordt bij bebouwing afgevoerd om te voorkomen dat er gaten of plassen voor de gevel ontstaan. Wij monteren diverse soorten dakgoten bij nieuwe panden en bestaande gebouwen. Denk aan bakgoten, blokgoten, kilgoten en mastgoten. Loopt de goot niet goed door? Dan maken wij hem voor u schoon. 

Heeft u een elektrische storing?

 A & A Installatietechniek helpt u met 24-uurs service in de regio Groningen.

Bel 0598 69 08 05